Ballonvaren

in de regio Brabant

Provinciedomein Huizingen

Het familiepark ligt midden in de natuur in de gemeente Huizingen, een oase van rust op een steenworp afstand van de stad Brussel.

Een speeltuin met talrijke attracties en trampolines, een bos van 45 hectare en een dierenpark waar u  herten, kippen, parkieten, pauwen, paarden, ... ziet, maken van dit domein een ideale plaats voor ballonvaarten en gezinsuitstapjes.

De hele familie kan genieten van een spelletje minigolf, een ritje met het treintje of een ontspannen bootjetocht op de roeivijver.

Een treintje rijdt rond het park en geeft een goed beeld van de omvang van het domein Huizingen.

Hoe komt u daar?

  • Provincie Domein Huizingen
    Henry Torleylaan 100
    1654 Huizingen
    www.provinciedomeinhuizingen.be

  • Vanuit de Brusselse ring: Ring Brussel West, afrit 20 "Huizingen". Volg de richting Alsemberg-Dworp- Sint-Genesius-Rode/Sint-Genesius-Rode, rijd ongeveer 1 km, volg de borden "Provinciedomein Huizingen". Het trefpunt bevindt zich op de hoofdparking van het domein P1 of op de secundaire parkeerplaats P2. Het is belangrijk om altijd op de hoofdparkeerplaats P1 te parkeren, de parkeerplaats P2 is na onze start afgesloten.

  • Vanuit het centrum van Brussel: neem de Brusselsesteenweg in de richting van Waterloo, sla rechtsaf (aangegeven richting: Sint-Genesius-Rode) komende van Brussel ter hoogte van de Zoniënwoudlaan. Ga rechtdoor gedurende ongeveer 9 kilometer (u moet de winkel "Vastiau-Godeau" passeren). Volg de borden "Provinciedomein Huizingen". Het trefpunt bevindt zich op de hoofdparking van het domein P1 of op de secundaire parkeerplaats P2. Het is belangrijk om altijd op de hoofdparkeerplaats P1 te parkeren, de parkeerplaats P2 is na onze start afgesloten.

 

Eten en drinken in het domein :


Kasteel Huizingen 
Henry Torleylaan  100
1654 Huizingen
www.kasteelvanhuizingen.be

Cafetaria Speeltuin
Henry Torleylaan  100
1654 Huizingen
0485/59 22 79

Boelekewis
Alsembersesteenweg, 856
1654 Huizingen
www.boelekewis.be