Ballonvaart

in Spa

Grands Trix boerderij

Tussen Banneux (bekend om zijn wonderen) en de vallei van de Vesdre is de Grands Trix boerderij bijzonder goed gelegen, op een boogscheut van Luik, Verviers, het land van Herve en de streek van Aubel en Spa.

En uitermate geschikt om vanuit de mand van een luchtballon van een uitzonderlijk landschap op onze Ardennen te genieten.

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de opstijgplaats wordt niet door het montgolfiere.be team voorzien, u moet dus zelf uw terugkeer plannen.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig volgen dat in contact met de luchtballon staat, en kunnen u dus terug op de landingsplaats van de luchtballon brengen, die niet dezelfde is als de opstijgplaats.

Vergeet niet: goede schoenen voor de velden, een pet tegen de hitte van de brander en plan u vervoer terug. Goede vlucht!

Hoe komt u daar?

Vanuit Luik: neem de E25 richting Luxembourg Spa Bastogne. Neem afrit 43 Beaufays, Chaudfontaine, neem op de rotonde de 1ste afrit N30 richting Aywaille, Trooz. Na 2 km sla linksaf op de N674, dan rechtsaf op de N62 voor 2 km, linksaf en u bent op de Rue d'Andoumont.

Adres :
Ferme des Grands Trix
Rue d'Andoumont, 106
4140 Gomzé / Sprimont

GPS-coördinaten :
50°32'49''N – 5°42'29"E