Ballonvaart

in Spa

Grands Trix boerderij

Tussen Banneux (bekend om zijn wonderen) en de vallei van de Vesdre is de Grands Trix boerderij bijzonder goed gelegen, op een boogscheut van Luik, Verviers, het land van Herve en de streek van Aubel en Spa.

De streek is uitermate geschikt om vanuit de mand van een luchtballon te genieten van het uitzonderlijke landschap in onze Ardennen.

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de startplaats wordt niet door het montgolfiere.be team voorzien, u moet dus uw terugkeer zelf plannen.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig volgen,  zeze is in contact met de luchtballon staat. Ze kunnen u dus op de landingsplaats van de luchtballon ophalen. Deze is niet dezelfde is als de startplaats. De landingsplaats bevindt zich hemelsbreed +/- 15 km van de startplaats. De landingplaats is niet op voorhand bekend en is afhankelijk van de wind.

Vergeet niet : goede schoenen voor de velden, een pet tegen de hitte van de brander en plan u vervoer terug. Goede vlucht!

Hoe komt u daar?

Vanuit Luik: neem de E25 richting Luxembourg Spa Bastogne. Neem afrit 43 Beaufays, Chaudfontaine, neem op de rotonde de 1ste afrit N30 richting Aywaille, Trooz. Na 2 km sla linksaf op de N674, dan rechtsaf op de N62 voor 2 km, linksaf en u bent op de Rue d'Andoumont.

Adres :
Ferme des Grands Trix
Rue d'Andoumont, 106
4140 Gomzé / Sprimont

GPS-coördinaten :
50°32'49''N – 5°42'29"E