Ballonvaren

in Spa

Kasteel van Wégimont

Het provinciaal domein van Wégimont, gelegen aan de rand van het Land van Herve, is bijzonder goed gelegen en biedt een buitengewoon zicht op de streek vanuit de lucht.

Het domein heeft een prachtig park van 22 hectare, zeer geschikt voor wandelingen. Er zijn zeer mooie faciliteiten beschikbaar, zoals een zwembad, een camping, seminariezalen, een minigolfbaan, BBQ-terrein, sportvelden, arboretum...

Het opstijgen vindt plaats op het grasveld tussen de hoofdvijver en het kasteel. Er is gratis parkeergelegenheid.

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de opstijgplaats wordt niet door het montgolfiere.be team voorzien, u moet dus zelf uw terugkeer plannen.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig volgen dat in contact met de luchtballon staat, en kunnen u dus terug op de landingsplaats van de luchtballon brengen, die niet dezelfde is als de opstijgplaats.

COMMENT S'Y RENDRE ?

  • Vanuit Bergen-Namen (E42): volg de richting Aken, snelweg A3-E40 afrit 37 Melen-Soumagne, volg de toeristische borden "WEGIMONT" zodra u de afrit neemt.
  • Vanuit Brussel (E40): volg de richting Aken, snelweg A3-E40 afrit 37 Melen-Soumagne, volg de toeristische borden "WEGIMONT" zodra u de afrit neemt.
  • Vanuit Verviers (E40) : volg de richting Luik, snelweg A3-E40 afrit 37 Melen-Soumagne, volg de toeristische borden "WEGIMONT" zodra u de afrit neemt.

Vergeet niet: goede schoenen voor de velden, een pet tegen de hitte van de brander en plan u vervoer terug. Goede vlucht!

Adres :
Domaine Provincial de Wégimont
76  chaussée de Wégimont
4630 Soumagne

GPS-coördinaten :
50°36'44.4"N 5°44'12.7"E