Ballonvaren

in Spa

Kasteel van Wégimont

Het provinciaal domein van Wégimont, gelegen aan de rand van het Land van Herve, is bijzonder goed gelegen en biedt een buitengewoon zicht op de streek vanuit de lucht.

Het domein heeft een prachtig park van 22 hectare, zeer geschikt voor wandelingen. Er zijn zeer nuttige en leuke faciliteiten beschikbaar, zoals een zwembad, een camping, seminariezalen, een minigolfbaan, BBQ-terrein, sportvelden, arboretum...

Het opstijgen vindt plaats op het grasveld tussen de hoofdvijver en het kasteel. Er is gratis parkeergelegenheid.

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de opstijgplaats wordt niet door het Montgolfiere.be team voorzien, u moet dus zelf uw terugkeer plannen.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig, dat in contact staat met de luchtballon volgen. Ze kunnen u dus terug op de landingsplaats van de luchtballon brengen.  Deze is niet dezelfde als de startplaats.

HOE KOM JE ER ?

  • Vanuit Bergen-Namen (E42): volg de richting Aken, snelweg A3-E40 afrit 37 Melen-Soumagne, volg de toeristische borden "WEGIMONT", zodra u de afrit neemt.
  • Vanuit Brussel (E40): volg de richting Aken, snelweg A3-E40 afrit 37 Melen-Soumagne, volg de toeristische borden "WEGIMONT", zodra u de afrit neemt.
  • Vanuit Verviers (E40) : volg de richting Luik, snelweg A3-E40 afrit 37 Melen-Soumagne, volg de toeristische borden "WEGIMONT", zodra u de afrit neemt.

Vergeet niet: goede schoenen voor de velden en een pet tegen de hitte van de brander.

Goede vlucht!

Belangrijk :  De terugkeer naar de startplaats moet u zelf inplannen.

Adres :
Domaine Provincial de Wégimont
76  chaussée de Wégimont
4630 Soumagne

GPS-coördinaten :
50°36'44.4"N 5°44'12.7"E