Ballonvaart

in de Maasvallei

Wasseiges

Wasseiges is de meest westelijke gemeente van de provincie Luik, op de grens met de provincie Namen.
Let op: De startplaats in de regio van Terres-de-Meuse wordt uitsluitend door de piloot bepaald op de dag van de vlucht op basis van de windrichting. Dit om het luchtruim van de nabijgelegen luchthaven van Bierset te vermijden.

De gemeente Wasseiges bestaat uit 4 dorpen: Acosse - Ambresin - Meeffe - Wasseiges.

Dit landelijke en agrarische gebied biedt verschillende wandelingen door het platteland. Dit kleine stadje met ongeveer 3000 inwoners, leeft vooral van sociale en culturele activiteiten. Erzijn ook verschillende sportclubs in dit gebied aanwezig.

Deze regio is ook zeer geschikt voor ballonvaarten : u ontdekt er op een originele en aangename manier dit prachtig stuk groene natuur vanuit een rieten mand.

De gemeente Wasseiges ligt in de regio Terres-de-Meuse, waarmee wij actief samenwerken.

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de vertrekgplaats wordt niet door het Montgolfiere.be team voorzien. U moet dus zelf uw terugkeer plannen.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig dat in contact met de luchtballon staat volgen. Ze kunnen u dus terug naar de vertreksplaats van de luchtballon brengen. Deze is niet dezelfde is als de startplaats.

Vergeet niet: goede schoenen voor de velden en een pet tegen de hitte van de brander en plan u vervoer terug. Goede vlucht!

Belangkrijg : de terugkeer naar de startplaats moet u zelf inplannen

De exacte coördinaten van de opstijgplaats in Wasseiges worden u dezelfde dag per SMS vóór 14.30 uur (voor avondvluchten) en vóór 18.00 uur (voor ochtendvluchten) meegedeeld.