Ballonvaart

in Spa

Pepinster

Op enkele kilometers ten westen van Verviers, aan de samenvloeiing van de Hoëgne en de Vesder, ligt Pepinster.

Door on geselecteerd, is dit grote veld van de stad een kwaliteitsopstijgingspunt, dankzij de diversiteit van de landschappen in de vallei waarin het zich bevindt. Enkele seconden na het opstijgen kun je de uitgestrektheid van de stad Verviers observeren no voor u het landschap steeds landelijker ziet worden. Na het varen over talrijke velden en bossen, loodst de wind je verder naar het oosten, over de Venen en hun beschermde natuurgebied. Je wordt begeleid door het team van Montgolfiere.be en het verrassingeffect zal groot zijn.

Niet vergeten: goede schoenen voor de velden, een pet tegen de hitte van de brander.  

Geniet van de vlucht!

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de startplaats wordt niet door het montgolfiere.be team voorzien, uw terugkeer moet dus door uzelf ingepland worden.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig, dat in contact met de luchtballon volgen. Zo kunnen u dus terug op de landingsplaats van de luchtballon brengen. De landingsplaats is niet dezelfde als de startplaats.

HOE KOM JE ER ?

Vanuit Luik: neem de A25 richting Maastricht, Aken, Antwerpen. Neem vervolgens de E42 richting Verviers, Spa, Trêves. In de buurt van Verviers, ga verder op de E42/A27 richting Saarbrücken, Verviers, SPA. Neem afrit n°5 Verviers -centrum, Pepinster, Ensival Volg de N61 richting Pepinster, Ensival, Banneux. Sla aan de 6de straat rechtsaf naar de 'rue des déportés' en vervolgens de eerste straat links naar de 'rue E. Vandervelde'. Neem dan de 4e straat rechts, rue Tribomont.

Adres :
Rue Tribomont, 91
4860 Wegnez

GPS-coördinaten :
50° 35' 30"N – 5°48'41"E