Ballonvaren

in de regio Durbuy-Barvaux

Ballonvaren in Durbuy - Barvaux

U bent hier in het hart van de Ardennen en het landschap zal aan uw verwachtingen voldoen.

Durbuy, "het kleinste stadje ter wereld", is een belangrijk toeristisch centrum in Wallonië.

Durbuy en Barvaux, gelegen in de provincie Luxemburg, in het hart van de Belgische Ardennen, staan bekend om hun gastronomie, de talrijke hotels en de gites ook de culturele en sportieve activiteiten, waaronder het ballonvaren, staan er centraal.

Wij raden u aan om gebruik te maken van het terras van het restaurant "Azur en Ardenne" om er vóór de vlucht, een drankje of een maaltijd te nuttigen. Een bijzonder leuke en gastvrije plek.

Gratis parkeren
Wellness
Catering

Vertrekadres :
Azur en Ardenne (Land van Durbuy, regio van 1001 genoegens)
Rue de la Jastrée 31
6940 Barvaux-sur-Ourthe

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de vertrekgplaats wordt niet door het Montgolfiere.be team voorzien. U moet dus zelf uw terugkeer plannen.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig dat in contact met de luchtballon staat volgen. Ze kunnen u dus terug naar de vertreksplaats van de luchtballon brengen. Deze is niet dezelfde is als de startplaats.

Vergeet niet: goede schoenen voor de velden en een pet tegen de hitte van de brander en plan u vervoer terug. Goede vlucht!

Belangkrijg : de terugkeer naar de startplaats moet u zelf inplannen

Mogelijkheid om ter plaatse te overnachten of op het terras te eten. U kunt via onze partner reserveren: www.azurenardenne.be