Ballonvaren

in de regio Durbuy-Barvaux

Ballonvaren in Durbuy - Barvaux

U bent hier in het hart van de Ardennen en het landschap zal aan uw verwachtingen voldoen.

Durbuy, "het kleinste stadje ter wereld", is een belangrijk toeristisch centrum in Wallonië.

Durbuy en Barvaux, gelegen in de provincie Luxemburg, in het hart van de Belgische Ardennen, staan bekend om hun gastronomie, de talrijke hotels en gites en de culturele en sportieve activiteiten, waaronder ballonvaren.

Wij raden u aan gebruik te maken van het terras van het restaurant van Azur en Ardenne om voor de vlucht een drankje of een maaltijd te nuttigen. Een bijzonder leuke en gastvrije plek.

Gratis parkeren
Wellness
Catering

Vertrekadres :
Azur en Ardenne (Land van Durbuy, regio van 1001 genoegens)
Rue de la Jastrée 31
6940 Barvaux-sur-Ourthe

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de opstijgplaats wordt niet door het montgolfiere.be team voorzien, u moet dus zelf uw terugkeer plannen.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig volgen dat in contact met de luchtballon staat, en kunnen u dus terug op de landingsplaats van de luchtballon brengen, die niet dezelfde is als de opstijgplaats.

Vergeet niet: goede schoenen voor de velden, een pet tegen de hitte van de brander en plan u vervoer terug. Goede vlucht!

Mogelijkheid om ter plaatse te overnachten of op het terras te eten, u kunt via onze partner reserveren: www.azurenardenne.be