Ballonvaart

in de Maasvallei

Kasteel Saint-Vitu in Tinlot

Het kasteel van Saint-Vitu is een privédomein dat in 1617 werd gebouwd en in de 19de eeuw werd gerestaureerd.

Let op : de startplaats in de regio van Terres-de-Meuse wordt uitsluitend door de piloot bepaald op de dag van de vlucht op basis van de windrichting. Dit om het moeilijk toegankelijke luchtruim van de luchthaven van Bierset te vermijden.

Bij wijze van uitzondering stellen Valérie en Charles Delloye zowel het park als hun huis open voor tentoonstellingen van auto's, juwelen en hedendaagse kunstwerken.

Gepassioneerd door de luchtvaart laten ze ons even wegvaren uit deze uitzonderlijke omgeving  om de geheimen van de Condroz en van Haspengouw te ontdekken.

Belangrijke informatie: De terugkeer naar de vertrekgplaats wordt niet door het Montgolfiere.be team voorzien. U moet dus zelf uw terugkeer plannen.

Uw vrienden, uw familie,... kunnen ons 4 x 4 voertuig dat in contact met de luchtballon staat volgen. Ze kunnen u dus terug naar de vertreksplaats van de luchtballon brengen. Deze is niet dezelfde is als de startplaats.

Vergeet niet: goede schoenen voor de velden en een pet tegen de hitte van de brander en plan u vervoer terug. Goede vlucht!

Belangkrijg : de terugkeer naar de startplaats moet u zelf inplannen

Het dichtstbijzijnde adres voor uw GPS :
Château de Saint-Vitu
Rue de Saint-Vitu
4557 Tinlot

GPS coördinaten :
50°29'05.1"N 5°21'03.1"E