Luchtballon vaarten

30 jaar passie!

Waarom kiezen voor een ballonvaart met ons?

U hebt gekozen om met gepassioneerde professionelen te vliegen... dit maakt het verschil...

VEILIGHEID !

Veiligheid is onze hoogste prioriteit! Al onze materieel voldoet aan de strengste normen en is goedgekeurd door de Luchtvaartdienst.

Montgolfiere.be bestaat sinds 1992 en nog nooit heeft zich een ongeluk voorgedaan. Wij werken uitsluitend met professionele piloten die gepassioneerd zijn voor hun vak; de meeste zijn instructeurs. Onze weersadviseur is Luc Trullemans, één van de beste voorspellers ter wereld.

In geval van twijfel over het weer nemen wij geen enkel risico en stellen wij de vlucht liever uit, zodat we uw veiligheid in alle omstandigheden kunnen garanderen. Houd hier rekening mee.

ERVARING

Wij vliegen uitsluitend met zeer ervaren professionele piloten, de meeste zijn instructeurs, drietalig en gepassioneerd door ballonvaren. Onze hoofdpiloot Benoît Siméons, die de meeste vluchten verzorgt, is een wereldreferentie in de wereld van de luchtballonvaart. Onze piloten zijn echte liefhebbers, allen met uitgebreide internationale ervaring.

Onze meteorologische adviseur is Luc Trullemans, ook een groot vakman. Montgolfiere.be is de leider in ballonvaren in Brussel en Wallonië. Enige twijfel? Wij raden u aan om de reviews van de passagiers die al met ons gevlogen hebben, te bekijken op onze facebookpagina.

FLEXIBILITEIT EN VRIENDELIJKHEID

Wij organiseren vluchten zowel 's ochtends (inclusief ontbijt) als 's avonds, 7 dagen per week, van begin april tot eind oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Wij blijven ook flexibel in het gebruik van onze tickets. Ze hebben namelijk geen vervaldatum en blijven geldig totdat wij de gelegenheid hebben om samen met u te vliegen.

Vliegtickets uitgegeven door montgolfiere.be zijn geldig in al onze vliegregio's.

EN VOORAL DE TEVREDENHEID VAN ONZE KLANTEN...

Onze ambitie is niets anders dan alles in het werk te stellen om onze passie met u te delen. Wij staan voor een vriendelijke en professionele aanpak en dat alles voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Onze reputatie is gekend... Onze passagiers zijn onze beste ambassadeurs en dat al meer dan 30 jaar!

Onze beste reclame bent u: de passagiers die samen met ons een onvergetelijk moment in de lucht hebben beleefd!

De enige operator in belgië met een 5 ***** rating op

Google Reviews
Tripadvisor
Facebook Reviews
  • Een uitzonderlijke ervaring! Om (minstens) één keer in je leven te doen! Dank aan het hele team voor de organisatie, het professionalisme en het medeleven!

    Geplaatst door Nicolas Bosmans op 12 april
  • Geweldige piloot, gastvrij team! Wij komen zeker terug. Mijn 5-jarige was niet eens bang, de instructies zijn duidelijk uitgelegd ...

    Geplaatst door Stéphanie Devillé op 9 april
  • Een geweldige ervaring, prachtig weer, duidelijk veiligheidsadvies, een team van gemotiveerde professionelen met een goed gevoel voor humor en vol aandacht! Wat wil je nog meer? :-) Dank u!

    Geplaatst door Aurélie Robbe op 15 oktober