Ballonvaart

Een onvergetelijke ervaring!

De balloncadeaubon, een uitzonderlijk geschenk!


Op zoek naar een origineel cadeau? Onze cadeaubonnen service is 7 dagen per week en 24 uur per dag open.

Met onze balloncadeaubon kunnen uw familie, vrienden of zakenrelaties België van bovenaf ontdekken en een onvergetelijke tijd beleven, zonder de champagne bij de landing te vergeten. Het is het ideale geschenk om aan te bieden of om uzelf te geven als u zeker wilt zijn om uzelf of anderen te verwennen. Bied op deze manier een unieke en romantische ervaring aan!

De cadeaubonnen zijn flexibel en kunnen aan uw budget worden aangepast. Cadeaubonnen kunnen onmiddellijk in een paar klikken per e-mail worden verkregen.

Onze cadeaubonnen hebben geen geldigheidsdatum en zijn geldig in al onze vliegregio's!

Bestel uw cadeaubon online


Online bestellen en direct online betalen (met uw digipas): uw cadeaubon wordt u direct per e-mail en eventueel per post toegestuurd!

Zodra wij uw bestelformulier hebben ontvangen, sturen wij u uw cadeaubon ONMIDDELLIJK toe.

Wij zijn de enige operator in België met een 5***** rating met vele reviews op

Google Reviews
Tripadvisor
Facebook Reviews
  • Een uitzonderlijke ervaring! Om (minstens) één keer in je leven te doen! En dank aan het hele team voor de organisatie, het professionalisme en het medeleven!

    Geplaatst door Nicolas Bosmans op 12 april
  • Geweldige piloot, gastvrij team! Wij komen zeker terug. Mijn 5-jarige was niet eens bang, de instructies zijn duidelijk uitgelegd ...

    Geplaatst door Stéphanie Devillé op 9 april
  • Een geweldige ervaring, prachtig weer, duidelijk veiligheidsadvies, een team van gemotiveerde professionelen met een goed gevoel voor humor en vol aandacht! Wat wil je nog meer? :-) Dank u!

    Geplaatst door Aurélie Robbe op 15 oktober