Een ballonvaart

De mooiste reis

Een ballonvaart

De mooiste reis

Als u ervan droomt de mooiste landschappen van België van bovenaf te ontdekken, de boomtoppen aan te raken, maar ook zo dicht mogelijk bij de wolken te vliegen, dan is een ballonvaart iets voor u!

Reserveer uw plaats en vlieg met z'n tweeën of met uw gezin in de wind voor een tocht van een uur in onze luchtballon. U krijgt de gelegenheid om de mooiste landschappen van Wallonië vanuit de lucht te ontdekken.

Laat uw familie, vrienden of zakenrelaties België van bovenaf ontdekken en beleef onvergetelijke momenten... zonder de champagne bij de landing te vergeten.

Helikoptervlucht

met champagne!

Montgolfiere.be biedt ook helikoptervluchten aan om Brabant te ontdekken.

Aan boord van Robinson 44 Raven II helikopters geniet u van een prachtig panoramisch uitzicht. Er kunnen 3 passagiers en een piloot mee. We vliegen vanaf de ultramodroom van Baisy-Thy. De ontdekking en de charme van dit avontuur laten onvergetelijke herinneringen achter wanneer u met een snelheid van meer dan 220 km/u vliegt.

De sensaties en adrenaline zijn gegarandeerd... alles wordt gevierd met champagne 🍾 om dit avontuur onvergetelijk te maken!

Waarom kiezen voor
een ballonvaart met ons?

Veiligheid

Al onze apparatuur voldoet aan de strengste normen en is goedgekeurd door de Luchtvaartdienst.

Ervaring

Wij vliegen uitsluitend met zeer ervaren professionele piloten

Vriendelijkheid

Wij organiseren vluchten zowel 's ochtends (inclusief ontbijt) als 's avonds, 7 dagen per week

De tevredenheid

Onze passagiers zijn onze beste ambassadeurs en dat al bijna 30 jaar!

De enige operator in belgië met een 5 ***** rating op

Google Reviews
Tripadvisor
Facebook Reviews
 • Een uitzonderlijke ervaring! Om (minstens) één keer in je leven te doen! En dank aan het hele team voor de organisatie, het professionalisme en het medeleven!

  Geplaatst door Nicolas Bosmans op 12 april
 • Geweldige piloot, gastvrij team! Wij komen zeker terug. Mijn 5-jarige was niet eens bang, de instructies zijn duidelijk uitgelegd ...

  Geplaatst door Stéphanie Devillé op 9 april
 • Een geweldige ervaring, prachtig weer, duidelijk veiligheidsadvies, een team van gemotiveerde professionelen met een goed gevoel voor humor en vol aandacht! Wat wil je nog meer? :-) Dank u!

  Geplaatst door Aurélie Robbe op 15 oktober

  Follow us