Een ballonvaart,
Het mooiste cadeau...

Jij die droomt van ontdekken de mooiste landschappen de notre België van bovenaf gezien, om de boomtoppen te raken maar ook om zo dicht mogelijk bij de wolken te vliegen, ballonvaren is iets voor jou!

Reserveer je plek en vlieg weg in een paar ou familie een uur lang in onze heteluchtballon rijden in de wind. U krijgt de kans om de mooiste landschappen van Wallonië te ontdekken. 

Laat uw familie, uw vrienden of uw zakenrelaties België van bovenaf ontdekken en besteden onvergetelijke momenten... zonder de te vergeten Champagne bij het landen.

Geef een goed cadeau

Bied een vlucht aan

kom ontdekken de mooiste landschappen van ons België van bovenaf gezien, een groot avontuur om als koppel of als gezin te beleven.

LEES MEER

Zakelijke vluchten

Er gaat niets boven een heteluchtballonvlucht om een sterke teamgeest en vriendelijke sfeer uitzonderlijk.

Meer informatie

Praktische info

beperking

BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BALLONVLUCHT

• Meet minimaal 1m
• Weeg - 100 kg (als u bijvoorbeeld met 2 personen bent: max. 200 kg in totaal voor de 2 personen, 3 personen: max. 300 kg in totaal voor de 3 personen, 4 personen: 400 kg in totaal...), wanneer u voer uw gewicht in u kunt het eigen risico van de ene passagier naar de andere overdragen, maar het totale gewicht moet correct zijn
• Helaas is er voor alles een leeftijd, ballonvaren kan fysiek zijn en vereist enige flexibiliteit bij het landen, neem bij twijfel contact op met uw arts.
• Zorg voor een goede fysieke conditie, wees flexibel om in de mand te kunnen klimmen, sta 1 uur en wees zeer flexibel op de knieën om te landen, neem bij twijfel contact op met uw arts.
• Niet zwanger zijn, ongeacht de termijn

 •  

  We zijn erg trots om dat aan te kondigen Trip Advisor gunde ons de zijne Certificaat van excellentie en is dat al een aantal jaren.

  Dit certificaat is het resultaat van uw vele meningen 5 ★★★★★ over onze kwaliteit  prestations en professionalisme van ons team. Als u twijfelt, vergelijken !

  Ons bedrijf bestaat sinds 1992 en het is geen toeval dat we marktleider zijn. Door te kiezen om met montgolfiere.be te vliegen, kiest u voor kwaliteit en serieuze service.  

  Lees verder

 • Heb je er altijd al van gedroomd om in een helikopter te vliegen?

  Lees verder

 • BANG VOOR DE KOU?

  Velen van jullie denken dat het koud is in een heteluchtballon. Denk nog eens na! Het is goed in een ballon en het rijmt! Zelfs meer dan goed. Recht boven je hoofd heb je centrale verwarming. Daarom raden wij u sterk aan om tijdens uw ballonvaart een pet of hoofddeksel mee te nemen, zeker als u lang bent.  

  Lees verder