NEWS MONTGOLFIERE.BE


CORONA VIRUS

Het seizoen stopt zoals elk jaar eind oktober en wordt begin april hervat.

Covid 19  & luchtballon

VEILIGHEID IS ONZE PRIORITEIT

Wij hopen met heel ons hart dat u en uw dierbaren in goede gezondheid verkeren.

De Covid 19-crisis raakt ons allemaal.

Wij worden geconfronteerd met een uitzonderlijke en moeilijke situatie voor ons allemaal.

Het is voor ons van essentieel belang om op een serene en veilige manier te opereren en het welzijn en comfort van passagiers en bemanningsleden te garanderen.

U kunt nu een afspraak maken op :

https://www.montgolfiere.be/nl/prijzen-reserveren/vluchtschema met vermelding van uw vouchernummer (in het veld "Voucher / Referentie code").

Wij herinneren u aan enkele essentiële punten met betrekking tot de voorbereiding van uw ballonvaart. Onderstaande maatregelen zijn door de autoriteiten opgesteld.

  • Het dragen van maskers tijdens operaties is niet langer verplicht.  
  • Wanneer u symptomen heeft die passen bij Covid-19 of wanneer u in de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met zieke mensen, kunt u niet vliegen en moet u ons zo snel mogelijk informeren via telefoon en e-mail.
  • Vergeet niet een pet mee te nemen tegen de hitte van de brander, een paar handschoenen en goede schoenen voor de velden.
  • U moet ook uw eigen vervoer terug van het landingspunt regelen (vrienden of familie die ons bergingsvoertuig volgen of u ontmoeten op het landingspunt dat u hen meedeelt om u op te halen). Het landingspunt is niet hetzelfde als het opstijgpunt. Deze plaats is niet vooraf bekend en hangt alleen af van de wind en bevindt zich op +/-15 km van de opstijgplaats. Het is helaas een illusie om een voertuig vooraf in de regio neer te zetten, gelet op de windrichting. Deze maatregel is altijd van toepassing geweest voor de regio's Terres de Meuse, Spa en Durbuy, al dan niet Covid.

Wij blijven tot uw beschikking voor eventuele vragen.

We hopen u binnenkort in de lucht te mogen verwelkomen.

Zorg goed voor uzelf en uw geliefden ♥.

Enig geldig e-mailadres voor correspondentie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.montgolfiere.be